nederlands   english              

Doelstelling

 

Deze site is een gezamenlijk initiatief van een aantal Nederlandse en Belgische eigenaren die een privé-villa op Bali bezitten.

Aspirant huurders surfen uren naar een geschikte locatie en vissen niet zelden achter het net omdat de locatie reeds bezet is. Door de verhuur en het aanbod in een hand te leggen ontstaat er meer knowhow bij de verhuurder en voor de aspirant huurder meer keuzemogelijkheden. De aspirant huurder hoeft niet te gaan zoeken naar allerlei mogelijkheden, dat hebben we voor u al gedaan!!

In één mail krijgt u van ons het overzicht wat nog vrij is in de door u gewenste periode. Mogelijkheden voor een villa in het zuiden, het noorden en in het midden van Bali of een combinatie van diverse villa’s op Bali.

Al bij deze site aangesloten eigenaren hechten veel waarde aan de inrichting en het onderhoud van hun villa en beschikken allemaal over de diensten van een staf. Alle villa's bezitten een privé-zwembad en liggen direct aan het strand of op zeer korte afstand van het strand. Er zijn villa’s voor twee tot 12 personen, met een grote tuin, kleine tuin, en zwembad met of zonder jacuzzi etc. Door dit grote, gezamenlijke aanbod, is het mogelijk grotere gezinnen/families en/of bedrijven een onvergetelijke vakantie aan te bieden. Diverse villa's (in het noorden) staan binnen een straal van 400 meter van elkaar.

Boekingen voor alle villa's op deze site kunnen worden gedaan via Boekingen en informatie.